Home > Bedrijven > Jetten Coaching en Consultancy > Berina Jetten, coach Amsterdam
Berina  Jetten, coach Amsterdam

Berina Jetten, coach Amsterdam

Op basis van 0 beoordelingen
Bekijk beoordelingen Contact deze coach

  • Loopbaanbegeleiding
  • Teamcoach
  • Communicatie

Biografie van Berina Jetten, coach Amsterdam

Waarom doen mensen wat ze doen en wat weerhoudt hen om te doen wat ze het liefste willen doen? Communicatie en jezelf ontwikkelen is een rode draad in mijn leven.

Als dochter van ouders uit twee verschillende culturen (Surinaamse en Hollandse), ervoer ik al snel hoe het is om open te staan voor elkaars waarden en opvattingen. Om de ander werkelijk te zien met al zijn of haar kwaliteiten én valkuilen door persoonlijk en authentiek te communiceren. Je bereikt er zoveel meer mee.

Jezelf ontwikkelen en uitdagen is daarnaast een belangrijke drijfveer in mijn leven en werk. Het maakt dat ik op koers blijf, rust en plezier ervaar. Dat wens ik jou ook toe.

Ik breng individuele medewerkers, leiders, teams en organisaties graag in contact met hun drijfveren en kracht, zodat ze effectief, met plezier én duurzaam in beweging komen. Hoe beter mensen en organisaties begrijpen wie ze in essentie zijn/wat hun bestaansrecht is en wat hen werkelijk belemmert, hoe meer ruimte er ontstaat voor het behalen van professionele en persoonlijke doelen. De ruis wordt minder, de focus wordt scherper.

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je weten welk werk echt bij past? Moet je veel en ben je jezelf kwijtgeraakt? Heb je last van (te) veel spanning, stress en/of onzekerheid? Ervaar je als professional of als team ongemak in de samenwerking, communicatie of in het efficiënt werken? Ik werk graag met je samen als loopbaan-, personal- en als organisatiecoach. Op maat, want ieder mens, team of organisatie is anders.

Talen Nederlands

Beoordelingen

plaats een beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze coach.

Deze coach:

Berina Jetten, coach Amsterdam

Hillegomstraat 14
1058 LS Amsterdam
06 - 2124 7396
info@jettencoaching.nl
www.jettencoaching.nl

Toon bedrijf


Meld je aan als coach

Ook beoordelingen ontvangen? Registreer gratis en vrijblijvend!


Wij helpen je met de eerste stap te zetten

Het is geen schande om hulp te vragen. Onze coaches staan voor je klaar!

Vind een coach