Home > Bedrijven > Balans in-zicht > Elza Trouw
Elza Trouw

Tarief: € 50,00 per uur incl. BTW (indicatie)

Biografie van Elza Trouw

Als coach houd ik me bezig met mijn grootste passie, de mens. Mijn werkwijze is gebaseerd op de ideeen van Carl Rogers. Hij stelt dat een client zelf in staat is om te bepalen wat zijn doelen zijn. Coaching helpt om een client als persoon te laten groeien zodat het actuele probleem zelfstandig aangepakt kan worden. Mijn belangrijkste streven is om de mens te helpen bij zijn persoonlijke groei en om zichzelf te organiseren. Dit kan zijn in het prive-leven of op het werk. Wat je meemaakt in het leven heb je niet voor het kiezen. Wel maak je je eigen keuze hoe je hier mee om wilt gaan. Mijn lijfspreuk is dan ook, het gaat er in het leven niet om wat je overkomen is, maar hoe je er mee omgaat.
Het begint altijd bij je gedachten. Je gedachten bepalen je gevoel. Het gevoel bepaalt je gedrag en het gedrag bepaalt je algeheel functioneren. Ieder mens heeft de keuze welke kant hij of zij op wil. Het is een prachtig leerproces, steeds meer kennis krijgen over jezelf!!

Wat komt er in een gesprek allemaal aan de orde? Zelfinzicht, bewustwording, reflectie, acceptatie en gedragsverandering.....

Mooie dingen zijn reeds bereikt!!!

Talen Nederlands, Engels en Duits
Lidmaatschap NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)

Beoordelingen

plaats een beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze coach.

Deze coach:

Elza Trouw

Oudendijk 46
3267ls Goudswaard
06-53395221
elzatrouw@hotmail.com

Toon bedrijf


Meld je aan als coach

Ook beoordelingen ontvangen? Registreer gratis en vrijblijvend!


Wij helpen je met de eerste stap te zetten

Het is geen schande om hulp te vragen. Onze coaches staan voor je klaar!

Vind een coach