Home > Bedrijven > Ri-Organizing > Francine Nijkamp-Ririhena
Francine  Nijkamp-Ririhena

Francine Nijkamp-Ririhena

Op basis van 0 beoordelingen
Bekijk beoordelingen Contact deze coach

  • Bewindvoerder
  • Budgetbeheer
  • Budgetcoach
  • Financieel coach
  • Overig

Tarief: op aanvraag

Bij deze coach kun je in aanmerking komen voor een vergoeding via je zorgverzekering

Biografie van Francine Nijkamp-RirihenaEven voorstellen: ik ben Francine Nijkamp-Ririhena, opgeleid als budgetcoach en beschermingsbewindvoerder en nu ook bijna mentor. Daarnaast ben ik cedeo erkend Professional Coach.

Ruim 3 jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandig budgetcoach. Daarnaast heb ik 2 jaar gewerkt als budgetcoach in de maatschappelijke opvang. Een boeiende werkomgeving, waar ik heb gewerkt met dak- en thuislozen en zwerfjongeren. Een moeilijke doelgroep en zeer zinvol. Vandaag de dag ben ik 100% onafhankelijk.

Ik werk met grote regelmaat voor werkgevers, die betrokken zijn bij het welzijn van hun medewerkers en durven in te zetten op ondersteuning van werknemers met loonbeslagen en schulden.

Wat ik vind:
Voldoende geld geeft keuzevrijheid. Keuzevrijheid is het meest kostbare goed dat een mens kan hebben. Het gebrek eraan kan ervoor zorgen dat mensen in een (sociaal) isolement geraken. Het stagneert het plezier en de kwaliteit van leven. Als ik door mijn expertise en ervaring ervoor kan zorgen dat mensen weer wat meer keuzevrijheid terugkrijgen, dan doe ik mijn werk goed.

Budgetcoaching an sich is al een heftig traject. Het vergt moed, lef en daadkracht om je problemen aan te pakken en in te zien dat je moet veranderen om erger te voorkomen. Daar heb ik veel respect voor. We maken samen overzichten, bepalen samen hoe het budgetplan eruit moet komen te zien en welke wijze van administratie het best bij de cliënt past. Ik ondersteun, adviseer en stuur bij, maar de actie ligt bij de cliënt. Verder ben ik vooral klankbord en coach.

Meer dan alleen coachen:
In bepaalde gevallen vergt budgetcoaching meer dan alleen ondersteuning en advies. Dan ben ik meer bezig met het voorkomen van dreigende situaties en begeleid ik mijn cliënt in het maken van een compleet dossier voor aanmelding bij schuldhulpverlening. Want...soms moeten zaken razendsnel opgepakt en geregeld worden om echte crisissituaties te voorkomen!

Als bewindvoerder neem ik natuurlijk wel de financiële huishouding over, maar blijf altijd in overleg met mijn cliënt.

Hoe ik start:
Het is dus niet makkelijk toe te geven dat er hulp nodig is bij het regelen van financiën, dat er schulden zijn die je zelf niet opgelost krijgt, dat je het allemaal zelf even niet kan. Die hoge drempel is een lastige stap die genomen moet worden. Vandaar dat ik altijd start met een kennismakingsgesprek, want het slagen van een traject valt of staat met de onderlinge klik. Klikt het niet, dan kunnen we daar eerlijk over praten en verwijs ik door naar andere budgetcoaches of bewindvoerders.

Waar ik voor sta:
Persoonlijk contact, integriteit, wederzijds respect, vertrouwen, openheid en eerlijkheid en op zijn tijd humor....!

Talen Nederlands, Engels, Duits
Certificeringen NBPB

Beoordelingen

plaats een beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze coach.

Geverifieerde coach

Deze coach:

Francine Nijkamp-Ririhena

Hobolaan 10
2353 WD Leiderdorp
06-23945127
info@ri-organizing.nl
www.ri-organizing.nl

Toon bedrijf


Meld je aan als coach

Ook beoordelingen ontvangen? Registreer gratis en vrijblijvend!


Wij helpen je met de eerste stap te zetten

Het is geen schande om hulp te vragen. Onze coaches staan voor je klaar!

Vind een coach