Home > Bedrijven > Mela Bewindvoering > Ilse Appel
Ilse Appel

Bij deze coach kun je in aanmerking komen voor een vergoeding via je zorgverzekering

Biografie van Ilse Appel

Bent u toe aan orde in uw persoonlijke financiën? Of is er iemand in uw nabijheid voor wie dat speelt? Mela Bewindvoering kan u daarbij helpen. Wij brengen financiële zaken op orde. Die van uzelf, uw partner, uw meerderjarige kind of uw familielid. Dat bereiken wij door Bewindvoering, Budgetbeheer en/of Budgetcoaching.

De omstandigheden waardoor de financiën van uzelf of van uw naaste niet meer op orde zijn, zijn al ingewikkeld en vervelend genoeg. Er is dus best wat voor nodig om de eerste stap te zetten, en contact op te nemen voor een echte oplossing.

Waarom kiest u voor ons?

Wij hanteren een professionele én persoonlijke benadering. U bent bij ons geen nummer, maar juist een uniek persoonlijkheid!

Na het gratis eerste kennismakingsgesprek voelt u zich bij ons thuis en in goede handen. Kortom, u bent ervan overtuigd dat u aan het juiste adres bent. Dat bereiken, is ons streven tijdens de kennismaking. Want u moet wel die ??klik?? hebben met ons. U geeft uw financiën toch alleen uit handen aan iemand die u 100% vertrouwt?

Op basis van onze sociale betrokkenheid combineren wij professionalisme, aandacht voor het menselijke, neutraliteit en discretie in een succesvolle aanpak van uw probleem. Bovendien werken wij transparant (maandelijkse verantwoording aan de klant) en gecontroleerd (door de rechtbank en accountant).

Talen Nederlands, Engels
Certificeringen NBPB

Beoordelingen

plaats een beoordeling

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze coach.

Deze coach:

Ilse Appel

Postbus 297
2150 AG Nieuw Vennep
06 46120490
www@melabewindvoering.nl
www.melabewindvoering.nl

Toon bedrijf


Meld je aan als coach

Ook beoordelingen ontvangen? Registreer gratis en vrijblijvend!


Wij helpen je met de eerste stap te zetten

Het is geen schande om hulp te vragen. Onze coaches staan voor je klaar!

Vind een coach