Ronald Verveer

Ronald Verveer

Op basis van 1 beoordelingen
Bekijk beoordelingen Contact deze coach

  • Loopbaanbegeleiding

Tarief: op aanvraag

Biografie van Ronald Verveer

Na jaren als leidinggevende gewerkt te hebben, ontdekte ik dat mijn werk niet meer tot voldoening leidde. Niet wetende waaraan dat lag, onderging ik een loopbaantraject. Hierbij leerde ik dat het mijn passie is om ontwikkelgericht met mensen aan de slag te zijn. Na mijn post-HBO-opleiding tot coach voor loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, startte ik met Verron Coaching.

Ik coach mensen die op enigerlei wijze zijn vastgelopen in hun werk of leven en op eigen kracht of die van hun werkgever niet verder komen. Hierbij kan het gaan om werk- of ontwikkelingsgerelateerde vragen of problemen. Als zodanig help ik met mensen die (noodgedwongen) ontslag tegemoet zien en naar ander werk moeten uitkijken, mensen die geen uitdaging of voldoening uit hun werk halen, mensen die echt niet meer weten waar ze goed in zijn of waar hun echte passie ligt, maar ook mensen die twijfelen over hun vermogens en zich verder willen ontwikkelen.

Op basis van individuele maatwerktrajecten maak ik samen met hen de balans op van hun leven en loopbaan tot nu toe. Dat heeft niet alleen tot gevolg dat zij met andere ogen leren kijken naar hun verleden en het heden, maar vooral naar de toekomst en wat daarin mogelijk is. Er vindt dan ook coaching plaats ten aanzien van zaken waar ze wellicht niet tevreden over zijn, waar ze geregeld tegen aan lopen, overtuigingen die hen belemmeren of thema's waar ze graag verandering in zouden willen aanbrengen.
Gaandeweg het traject komen hun echte drijfveren, kernkwaliteiten, talenten en hartsimpulsen steeds duidelijker in beeld. Hiermee onderzoeken we samen in welke mate alle nieuwe inzichten passend zijn bij hun huidige werksetting of ambitie. Het resultaat hiervan vormt de basis voor hun toekomstperspectief dat we zullen vaststellen. Mijn motto is dan ook:

"Pas als je jezelf kunt zien zoals je bent én weet wat je zoekt, kun je vinden wat je nodig hebt om tot bloei te komen!"

Talen Nederlands, Engels
Lidmaatschap NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement consultants en carriere Coaches)

Beoordelingen

plaats een beoordeling
door A. Meer (consument) lees volledige beoordeling

Ik heb via Nationale Coachbank de juiste coach gevonden. Dankzij het loopbaanbegeleidingstraject bij Ronald heb ik eindelijk een baan gevonden die bij me past. Ik weet nu wie ik ben en wat ik kan. ...

Geverifieerde coach

Deze coach:

Ronald Verveer

De Run 8321
5504EN Veldhoven
06-36 101 301
info@verron.nl
www.verron.nl

Toon bedrijf


Meld je aan als coach

Ook beoordelingen ontvangen? Registreer gratis en vrijblijvend!


Wij helpen je met de eerste stap te zetten

Het is geen schande om hulp te vragen. Onze coaches staan voor je klaar!

Vind een coach